hajoznijo.hu weboldal GYIK

Az alábbi oldal GYIK keretében próbáljuk meg összefoglalni a hajoznijo.hu által üzemeltetett weboldallal kapcsolatosan felmerült kérdéseket. VÁSÁRLÁS Hogyan veszek jegyet? Az oldalunk egy friss WordPress szoftverekre épülő megoldás, amelyen belül egy webshop üzemel. Az adott egyéni szolgáltatás (például: sétahajó), termék és időpont kiválasztását követően megadhatja az igényelt jegyek számát, majd a pénztárnál elvégezheti a fizetést. Ha egyéb szolgáltatást venne igénybe (például: két órás meglepetés buli vagy Legyen Ön is kapitány) akkor is hasonlóan kell .

utazás, helyfoglalás, fogyasztás GYIK

Az alábbi utazás, helyfoglalás, fogyasztás GYIK keretében próbáljuk meg összefoglalni a hajoznijo.hu által szervezett hajózás közben felmerült teendőkkel kapcsolatosan feltett gyakori, ismétlődő kérdéseket. MEGKÖZELÍTÉS Merre található a kikötő? Az indulási kikötő jellemzően a Szent István Park, egészen pontosan itt (Szent István parki kikötő Google Maps-en) vagy akár itt (Szent István parki kikötő Foursquare-en) ezen túl valószínűleg megtalál bennünket a telefonja térképszolgáltatásában keresse a “Portum Lines”-t. A részletes megközelítési információkat a jegye is tartalmazza. Tömegközlekedési .

Időjárás GYIK

Az alábbi időjárás GYIK keretein belül próbáljuk meg összefoglalni hajoznijo.hu hajóútjai közben az időjárással kapcsolatosan feltett gyakori, ismétlődő kérdéseket.   Milyen időben megy a hajó? Az 2014-es nyár gyakori viharai miatt sokszor felmerült ez a kérdés. A válasz egyszerű: szinte bármikor. Megyünk hidegben, melegben, esőben és szikrázó napsütésben egyaránt. Az egyetlen kivétel a köd, bár radarral mehetnénk, de ez legfeljebb túlélőtúrára vágyók számára lenne izgalmas.   A meghirdetett utakat minden körülmények között igyekszünk megtartartani. Ettől .

Fizetési módok GYIK

Az alábbi fizetési módok GYIK keretében próbáljuk meg összefoglalni a hajoznijo.hu oldalon történő fizetéssel  kapcsolatosan feltett gyakori, ismétlődő kérdéseket. Hogyan fizethetek ki utazást? online bankkártyával. A bankkártyás fizetése biztonságos, a Barion fizetési rendszerén keresztül történik. A fizetési művelethez átirányítjuk a Barion oldalára, így bankkártyaadatokat a mi oldalunkon nem kell megadnia. A Barion oldalán a fizetést elvégezheti akár e-pénzzel is. A fizetést követően Ön automatikusan megkapja jegyét. PayPallal. A PayPal fizetés biztonságos és az interneten .

Bónusz és kupon GYIK

Az alábbi bónusz és kupon GYIK keretében próbáljuk meg összefoglalni hajoznijo.hu  oldalra külső kuponokkal, mint BónuszBrigád, Alkupon, SpóroljVelem, Kuponvilág, Citybrands, Liners stb. érkező látogatók által feltett gyakori, ismétlődő kérdéseket. Hol vehetek kuponokat? A Portum Lines Kft hajóútjaira vagy egyéb szolgáltatásaira promociós jelleggel vásárolhatóak nagyon kedvezményes áron kuponok a nagyobb kuponos szolgáltató cégeknél, mint BónuszBrigád, Alkupon, SpóroljVelem, Kuponvilág, Citybrands, Liners stb. (külső kuponok). Ezek a külső kuponok nem összetévesztendők a Portum Lines Kft. által kibocsátott .