hajoznijo.hu 750_100_bereljen_uj

Csinálj egy jó partit!

hajoznijo.hu hajoznijo_buli_keskeny

A jó parti többek között a különleges helyszíntől lesz emlékezetes! A hajó mindenféleképpen az, különösen akkor a világ egyik legszebb panorámája látható közben! Az M/S Fanny-n két fedélzet, hatalmas nyitott terasz és két (egy nagy és egy VIP) terem biztosítja a különleges helyszínt! A fedélzetünkön működő bár átlagos korrekt budapesti árakon szolgálja fel az italokat, a hangosítás is ki van építve, csak rakd be a kedvenc zenédet! Az M/S Dunai Csavargó pedig a kis létszámú exkluzív partik ideális helyszíne. Ha szeretnéd, végighajózzuk az általad megrendelt időd, de akár horgonyozhatunk is valahol… Már csak az a kérdés, hol legyen a hajóbérlés? Bárhol, amerre a Duna folyik, hiszen bár alapvetően Budapesten hajózzunk, kérésre bárhová elm együnk! Műsort is szeretnél? Stand up comedy, élőzene vagy bármi mást megszervezzünk neked, de akár buszos vagy limuzinos transzfert is!

Lenyűgözheted üzleti partnereidet!

hajoznijo.hu boxok_alsoszint_keskeny

Budapest a világ egyik legszebb fővárosa, állandóan rajta van a TOP turisztikai listákon. Használd ki ezt, és hozd el üzleti partnereidet hajózni! Kérésedre svédasztalos ebédet vagy vacsorát is biztosítunk, de remek szendvicses illetve hidegtálas catering partnereink is vannak! Ha nem szeretnétek enni, a minőségi bárunk minden igényt kielégít. A bárban számítógép van, így kérhetsz akár teljes vagy részleges open-bart, a számla pontos lesz.

Részletes árlista, ital-étel kínálat, letöltés (PDF)

Hajózz egyet a barátaiddal, családoddal!

hajoznijo.hu fanny_felso_uj_keskeny

Az átlagos jegyárakkal (az akciósokkal is) számítva már körülbelül 30 főtől jobban megérné, ha kibérelnéd az egész M/S Fanny hajót, mintsem alkalmazkodj a sétahajó időpontokhoz és a többi utashoz. De a hajónkat bérelte már ki hét fős társaság is, akik magukban szerettek volna lenni. A hajóbérlet olcsóbb mint gondolnád, és ha nem kérsz plusz szolgáltatásokat, egy 50 fős társaság már annyiból hajózik egy órát, mintha BKV hajójegyet venne…

Hajóbérléshez hívja a 36203694137 telefonszámot vagy írjon a sales kukac portum.hu emailcímre

Részletes árlista, ital-étel kínálat letöltése (PDF)

Ünnepelj vízen!

 

hajoznijo.hu fanny_csavargo

Születésnap, legénybúcsú, évforduló, de akár esküvő is lehet nálunk! Az M/S Fanny hajó 150 főt tud szállítani, a tényleges kapacitás azon múlik, hogy milyen jellegű rendezvényre vágysz. Az asztalok és székek szabadon átrendezhetőek, a hangulat bármilyenre varázsolható. Az egyszerű családi ünnepségektől a legextrémebb ünnepségekig remek helyszínt és stábot biztosítunk! Az M/S Dunai Csavargó max 10 főt tud szállítani, de nagyon-nagyon exkluzív!

Szervezz meglepetést!

hajoznijo.hu hajoznijo_romantik_keskeny

Egyszerű sétahajó járaton történt az, hogy egy fiatal hölgy a párjával a kilátásban gyönyörködtek, amikor egyszer csak felkapcsolódott a hajó reflektorra pásztázni kezdte a közeli hidat. A fénycsóva egy transzparensen állt meg: „… hozzám jössz feleségül?” A hajókürt megszólalt, a fiatalember féltérdre ereszkedett, megcsillant a fény a gyűrűn, és azóta is boldogan élnek… Öröm volt részt venni a meglepetés eljegyzés előkészítésében és a legnagyobb örömmel vállalkozunk bármilyen örültségre! Ha szükséges részt veszünk a szervezésben, eszközöket és munkatársakat biztosítunk, külső partnereket, szükség esetén kishajókat is bevonunk.

hajoznijo.hu hajoznijo_budapest_trips-1024x374

Kirándulj!

hajoznijo.hu hajoznijo_visegrad_keskeny

Természetesen hajóval, és természetesen velünk! Imádunk kirándulni, különösképpen a Duna-kanyarba, ahol rengeteg látnivaló van és sok remek kikötési hely. Végighajózhatjuk a Szentendrei Duna-ágat is, kikötve a sok szép településen. Partnereinkkel szívesen megszervezzünk nektek egy egész napos programot is!

VIDÉKI TÁVOLSÁGOK

Budapest-Szentendre-Budapest  3 óra
Budapest-Visegrád-Budapest  6 óra
Budapest-Esztergom-Budapest 10 óra

Részletes árlista, ital-étel kínálat (PDF)

Ha szakmai ügyfélként venné igénybe szolgáltatásainkat, akkor látogasson el a B2B szolgáltatások oldalra.

Fényképek a FANNY hajóról – A hajó bemutatását itt találja

Fényképek az M/S Fanny hajóról

Fényképek az M/S Dunai Csavargó hajóról