Hajóbérlés Budapest – MS Klára 1 órára

Ezt mondják rólunk

The staff were polite, efficient and the trip along the Danube at night was simply breathtaking. Excellent value for money.

Philip C – UK

Jellemzők

  • WiFi
  • privát sétahajózás
  • BÁR a fedélzeten

Béreld ki a 40 fős KLÁRA hajónkat magadnak és annak akit szeretnél: romantikus exkluzív utat kettőtöknek, családi vagy baráti esemény, legény vagy lánybúcsú, városnézés kislétszámú csoportoknak. Rendeld meg itt, vagy nézd meg a különleges csomagjainkat. Hajóbérlés 40 főig EGY órára. Te döntöd el, hogy mikor és hová megyünk. A Te hajód, a Te társaságod. Romantikus kettőtöknek vagy buli harminc főig. Ideális legény- lánybúcsúra. Ideális családi eseményeknek. Ideális lánykérésnek. Ezzel a termékkel bérbe veszed az MS Klára hajót egy órára. Kapacitás: Max 40 fő Legénység: 2 fő
Termek: 1 terem (fűtés/szabad levegős), kb. 40m2 Nyitott fedélzetek: 2 fedélzet (orrkiülős és hátsó fedélzet)
Méretek (HXSz): 15 x 4 méter Felszerelés: bár, hangosítás, zene, 220 V, FREE WI-FI, fűtés, öltöző, átrendezhető termek, átrendezhető fedélzetek, speciális világítás. A KLÁRA hajó maximum 40 fő befogadására alkalmas rendezvényhajó.A hajó egy zárt hűthető-fűthető főfedélzettel, két terasszal rendelkezik. A hajón természetesen 220 voltos rendszer működik és korlátlan számban tudunk biztosítani csatlakozásokat laptopokhoz, egyéb eszközökhöz. A hajó kiválóan alkalmas legénybúcsú- lánybúcsú és egyéb partikhoz, a legmodernebb ledes fénytechnológia, lézerek, stb kerültek beépítésre.Igény esetén vetítővel, vetítővászonnal látjuk el a hajó alsó fedélzetét. A hajón teljesen kiépített hangosítás található, rádiós mikrofonnal, bármilyen eszközt befogadó erősítővel.