Hajóbérlés Budapest – MS Klára 1 órára

  • WiFi
  • privát sétahajózás
  • BÁR a fedélzeten

Főbb jellemzők

Nem tartalmaz

Béreld ki a 40 fős KLÁRA hajónkat magadnak és annak akit szeretnél: romantikus exkluzív utat kettőtöknek, családi vagy baráti esemény, legény vagy lánybúcsú, városnézés kislétszámú csoportoknak. Rendeld meg itt, vagy nézd meg a különleges csomagjainkat. Hajóbérlés 40 főig EGY órára. Te döntöd el, hogy mikor és hová megyünk. A Te hajód, a Te társaságod. Romantikus kettőtöknek vagy buli harminc főig. Ideális legény- lánybúcsúra. Ideális családi eseményeknek. Ideális lánykéréshez.

Ezzel a termékkel bérbe veszed az MS Klára hajót egy órára.

  • Kapacitás: Max 40 fő, ebből legénység: 2 fő
  • Termek: 1 terem (fűtés/szabad levegős), kb. 40m2
  • Nyitott fedélzetek: 2 fedélzet (orrkiülős és hátsó fedélzet)

Méretek (HXSz): 15 x 4 méter Felszerelés: bár, hangosítás, zene, 220 V, FREE WI-FI, fűtés, öltöző, átrendezhető termek, átrendezhető fedélzetek, speciális világítás. A KLÁRA hajó maximum 40 fő befogadására alkalmas rendezvényhajó.A hajó egy zárt hűthető-fűthető főfedélzettel, két terasszal rendelkezik. A hajón természetesen 220 voltos rendszer működik és korlátlan számban tudunk biztosítani csatlakozásokat laptopokhoz, egyéb eszközökhöz. A hajó kiválóan alkalmas legénybúcsú- lánybúcsú és egyéb partikhoz, a legmodernebb ledes fénytechnológia, lézerek, stb kerültek beépítésre.Igény esetén vetítővel, vetítővászonnal látjuk el a hajó alsó fedélzetét. A hajón teljesen kiépített hangosítás található, rádiós mikrofonnal, bármilyen eszközt befogadó erősítővel.

Rólunk mondták

Csodálatos budapesti panoráma tárul elénk a Dunáról. Éjszaka mentünk és cseppet sem voltunk csalódottak. Mindössze 20 USD-be került kettőnknek, amely fogadó italt is tartalmazott.

Luke E., 2021. júl.
hajoznijo FB page
  • Dock42 port
Foglalok