Hajóbérlés Budapest – MS Klára 2 órára

  • WiFi
  • privát sétahajózás
  • BÁR a fedélzeten

Főbb jellemzők

Nem tartalmaz

Béreld ki a 40 fős KLÁRA hajónkat magadnak és annak akit szeretnél: romantikus exkluzív utat kettőtöknek, családi vagy baráti esemény, legény vagy lánybúcsú, városnézés kislétszámú csoportoknak. Rendeld meg itt, vagy nézd meg a különleges csomagjainkat. Hajóbérlés 40 főig EGY órára. Te döntöd el, hogy mikor és hová megyünk. A Te hajód, a Te társaságod. Romantikus kettőtöknek vagy buli harminc főig. Ideális legény- lánybúcsúra. Ideális családi eseményeknek. Ideális lánykéréshez.

Ezzel a termékkel bérbe veszed az MS Klára hajót egy órára.

  • Kapacitás: Max 40 fő, ebből legénység: 2 fő
  • Termek: 1 terem (fűtés/szabad levegős), kb. 40m2
  • Nyitott fedélzetek: 2 fedélzet (orrkiülős és hátsó fedélzet)

Méretek (HXSz): 15 x 4 méter Felszerelés: bár, hangosítás, zene, 220 V, FREE WI-FI, fűtés, öltöző, átrendezhető termek, átrendezhető fedélzetek, speciális világítás. A KLÁRA hajó maximum 40 fő befogadására alkalmas rendezvényhajó.A hajó egy zárt hűthető-fűthető főfedélzettel, két terasszal rendelkezik. A hajón természetesen 220 voltos rendszer működik és korlátlan számban tudunk biztosítani csatlakozásokat laptopokhoz, egyéb eszközökhöz. A hajó kiválóan alkalmas legénybúcsú- lánybúcsú és egyéb partikhoz, a legmodernebb ledes fénytechnológia, lézerek, stb kerültek beépítésre.Igény esetén vetítővel, vetítővászonnal látjuk el a hajó alsó fedélzetét. A hajón teljesen kiépített hangosítás található, rádiós mikrofonnal, bármilyen eszközt befogadó erősítővel.

What they say about us

Nagyon szép dunai hajóút! Az út elején üdvözlőitalként pezsgőt kaptunk. Feleségemmel együtt nagyon élveztük minden pillanatát.

Anon. (Németo., Getyourguide, Ápr. 2022.)
hajoznijo FB page
  • Dock42 port
Book Now