Egy óras Legénybúcsú korlátlan italokkal

Ezt mondják rólunk

The staff were polite, efficient and the trip along the Danube at night was simply breathtaking. Excellent value for money.

Philip C – UK

Jellemzők

  • korlátlan sör és bor
  • egy kör tömény kóstoló
  • privát sétahajózás
  • BÁR a fedélzeten


Béreld ki a 40 fős KLÁRA hajónkat az általa tervezett legény vagy lánybúcsúra. Az ajánlat egy órára vonatkozik maximum 20 főig, és korlátlan bor valamint sörfogyasztást tartalmazz, plusz egy ajándék tálca rövidet. Legény- lánybúcsú 20 főig. Te döntöd el, hogy mikor és hová megyünk.
A Te hajód, a Te társaságod Korlátlan sör és bor fogyasztás Ajándék egy tálca rövidital. Ezzel a termékkel bérbe veszed az M/S Klára hajót legény- vagy lánybúcsúra egy óra időtartamra. Az ár egy órára vonatkozik a teljes hajóra, a felsorolt italcsomagokkal és italokkal 20 főig. Az egy óra hajózás alatt végighajózhatjuk Budapest összes nevezetességét. Felszerelés: bár, hangosítás, zene, 220 V, FREE WI-FI, fűtés, öltöző, átrendezhető termek, átrendezhető fedélzetek, speciális világítás. A KLÁRA hajó maximum 40 fő befogadására alkalmas rendezvényhajó.A hajó egy zárt hűthető-fűthető főfedélzettel, két terasszal rendelkezik. A hajón természetesen 220 voltos rendszer működik és korlátlan számban tudunk biztosítani csatlakozásokat laptopokhoz, egyéb eszközökhöz. A hajó kiválóan alkalmas legénybúcsú- lánybúcsú és egyéb partikhoz, a legmodernebb ledes fénytechnológia, lézerek, stb kerültek beépítésre.Igény esetén vetítővel, vetítővászonnal látjuk el a hajó alsó fedélzetét. A hajón teljesen kiépített hangosítás található, rádiós mikrofonnal, bármilyen eszközt befogadó erősítővel.