A blogról

Kupon felhasználása

Amennyiben külső kuponnal rendelkezel akkor kérjünk kövesd ezt az útmutatót. A kupon felhasználása jegyvásárláshoz:
Válaszd ki az egy órás sétahajózás c. termékünknél a dátumot és az időpontot (az érvényességi időtartamon belül), EGY darab jegyet, majd rakd a kosárba.
Ezután kuponkód beváltása mezőre kattintva megadhatod kuponkódod, a kosár értéke lenullázodik – amennyiben a kód érvényes. Az elfogadott kuponkódok formátumát itt találod. Kuponod önmagában egyetlen hajóútra sem érvényes. Kuponnal kizárólag hajójegy vásárolható, egyéb termék (mint akár ajándékutalvány) nem. Technikai korlátok miatt a hajóúton és/vagy a kikötőben kupont beváltani nem tudunk, a beváltást online kell elintézd, a hajóúton történő részvételhez jeggyel kell rendelkezz. A beváltás folyamata, így a kupon felhasználása automatikus, amennyiben a kuponoddal kapcsolatban bármilyen problémád lenne, úgy lépj kapcsolatba közvetlenül a kupont kibocsátó társasággal.

FONTOS: technikai korlátok miatt kuponos vásárlásnál csak egyesével tudod megvásárolni a jegyeket. Ha több kuponkódod van, úgy a vásárlást egymást követően tudod megtenni. Foglalás megkezdése előtt ellenőrizd az elérhető jegyek számát, vedd figyelembe, hogy foglalásod közben egyidejűleg más is foglalhat!

A jegyeket emailen kapod meg, ellenőrizd valamennyi könyvtárad és mappád, így a SPAM, levélszemét mappát is! Rendszerünk automatikus, minden tranzakcióról emailt kapsz. A jegy kibocsátásával egyidejűleg kuponod felhasználtad, a kupon érvénytelen! Az útra csak a jegyet kell magaddal hoznod kinyomtatva vagy okos eszközön bemutatva. Óvd a fákat, mi nagyon jól boldogulunk az okos eszközön bemutatott jegyekkel is.
A fenti útmutató a kupon beváltásához szükséges valamennyi lépést tartalmazza, foglalásod és a kupon felhasználása kizárólag az útmutató használatával történik.

write a new Tripadvisor review on Portum Lines
hajoznijo FB page
  • Dock42 port
Foglalok