Kupon

A hajoznijo.hu közvetlenül értékesíti a jegyeit a weboldalon, azonban akciós jelleggel kuponokat vásárolhat hajoznijo.hu jegyekre a jelentősebb kuponos weboldalakon is. A külső kuponokkal érkező vásárlóknak nem kell ismét kifizetniük a jegyek árát, azonban meg kell adniuk a kuponjaik kódját. Útmutató a külső kuponnal érkező vásárlók számára:

  • 1. Válassza ki az utazásthajoznijo.hu thumbs_setahajo_idopontok  amelyre jegyet vásárol. A kuponos értékesítésben is résztvevő utakat a “Kupon érvényesíthető” jelzéssel láttuk el, itt láthatja az időpontokat: //hajoznijo.hu/setahajo

  • 2. Válassza ki az utazás dátumát!
  • 3. Válassza ki, mennyi jegyet kér. Pontosan annyi jegyet kérhet ahány kuponja van. (1 kuponért 1 jegyet tudunk adni.)
  • 4. Nyomja meg a “Kosárba rakom” gombot.
  • 5. Töltse ki az adatokat vagy amennyiben mást is venne, úgy nyomja meg az oldal tetején található “Veszek mást is” gombot és válasszon egyéb termékeink közül.
  • 6. (A vásárlás befelyezéseként) a fizetési megoldásoknál válassza ki a “kupon” fizetési módot. Ezzel a vásárlási móddal Önnek nem kell ismét kifizetnie a jegyeket, hanem csak a kuponjai kódjait kérjük el!
  • 7. Adja meg a kuponja(i) kódját valamint a biztonsági kódot (ha van), és küldje el a megrendelést. Foglalása során kérjük vegye figyelembe a rendelés feldolgozásához szükséges átfutási időket! A szükséges, megadandó kuponkódjainak azonosításához itt talál útmutatót. A nem megfelelő formában megadott kuponkódokat nem tudjuk elfogadni.

MÉG TÖBB SEGÍTSÉGRE VAN SZÜKSÉGE? TEKINTSE MEG A FOLYAMATOT VIDEÓN

Nem mindegyik járatunkra foglalható korlátlan számú kuponos jegy! Hajójáratainkra a helyfoglalás érkezési, FIFO sorrendben történik, így előfordulhat, hogy bár láthatóan vannak még szabad helyek, azok kuponnal nem megvásárolhatóak és a pénztár oldalán nem jelenik meg a kuponos fizetési mód. Ilyen eseben arra az adott járatra a kuponos jegyek, melyről egy hibaüzenet is tájékoztatja. Ekkor kérjük válasszon másik időpontot.

TIPP: Amennyiben nem talál megfelelő időpontot, de lejár a kuponja (csak ebben az esetben!) válassza a hajoznijo.hu voucher-re terméket, amivel további 30 nap hónap érvényességű hajoznijo.hu vouchert adunk kuponja helyett. Ne használja ezt a terméket, amennyiben Ön már talált időpontot!

A megrendelés beérkezését követően kollégáink ellenőrizni fogják a kuponja(i) kódját a kibocsátónál és érvényesítik azt.  Amennyiben a kuponja érvényesítése megtörtént, e-mailben jegyet küldünk ki Önnek.

FONTOS!!!Kuponjai mindössze fizetési módot helyettesítenek, így önmagukban nem érvényesek egyetlen hajójáratra sem. Az adott hajójáratokon csak a hajoznijo.hu által kibocsátott, adott útra szóló JEGGYEL lehetséges!
Kuponnal végzett foglalásánál kérjük vegye figyelembe, hogy a foglalások átfutási ideje 24 óra!

Bónuszokkal és kuponokkal kapcsolatos GYIK (gyakori kérdések és válaszok)