hajoznijo.hu hajoznijo_ajandekutalvany-300x300

hajoznijo.hu ajándékutalvány – sétahajózás 2 főre

5,990 Ft -

Legjobb ajándék! Sétahajó jegyet adna ajándékba, de az ajándékozottra bízná az időpont kiválasztását? A legjobb helyen jár!
Vegye meg a hajoznijo.hu ajándékutalványt és a díszes utalványt adja oda a megajándékozottnak! Az utalványon részletes útmutatót talál annak felhasználási módjáról is.
Választható érvényességi időtartam, kérheti akár elektronikusan, akár díszes papírra nyomtatva (postán), vagy átveheti személyesen Budapesten.

Kiválasztás törlése
Cikkszám: PO-VOS-. Kategóriák: , .

Termékleírás

A 2 fő részére sétahajózásra beváltható hajoznijo.hu ajándékutalvány tökéletes ajándék! Felejthetetlen élményt nyújt a megajándékozottnak és mégis rábízza az időpont és az út kiválasztását! Az ajándékutalvány 2 főre (vagy 2 külön jegyre) szól.
Csak a kézbesítés módját kell kiválasztania: elektronikus vagy nyomtatott postán* díszes, kemény kartonra nyomtatva vagy személyes átvétellel.

Tudnivalók a voucherről:

  • szabadon felhasználható a kibocsátástól számítva az érvényességi időtartamon belül (90 illetve 365 nap);
  • a hajoznijo.hu ajándékutalvány 2 fős sétahajózására jogosít;
  • csak a Portum Lines Kft. által üzemeltetett hajoznijo.hu oldalon, a Sétahajó menüpont alatt található járatokon használható fel;
  • a hajoznijo.hu ajándékutalvány csak a későbbi fizetést helyettesíti, de az adott útra ugyanúgy be kell jelentkezni!;
  • más kedvezménnyel nem összevonható;
  • a hajoznijo.hu ajándékutalvány csak elektronikusan váltható be a hajoznijo.hu weboldalán;
  • a hajoznijo.hu ajándékutalvány nem váltható vissza!;
  • a hajoznijo.hu ajándékutalvány a megrendelés kifizetésétől számított 24 órán belül küldjük ki elektronikus utalványoknál, illetve 3 munkanap elteltével postai úton;
  • a hajoznijo.hu ajándékutalvány fizethető előre utalással, bankkártyával, illetve előre egyeztetett időpontban Szép Kártyával személyesen.

  *A postaköltséget kizárólag magyarországi kézbesítési címnél tartalmazza, külföldi kézbesítési címnél a különbözetet felárként fel kell számítanuk. A postaköltséget emailben igazoljuk vissza.

Gyakori Kérdések & Válaszok:

Mitől más ez hajoznijo.hu ajándékutalvány, mint a kuponos cégeknél vásárolható olcsóbb kupon?

A Voucher-t mi állítjuk ki és a teljes áru jegynek felel meg. Ennek megfelelően hosszabb ideig érvényes – típustól függően 3 hónap, illetve 1 év – , módosítható és átfoglalható. A hajoznijo.hu ajándékutalvány az ajándékozottnak nincs további dolga, minthogy regisztráljon időpontot az oldalunkon.

További információk

Utalvány Típusa

Elektronikus, Nyomtatott postával, Nyomtatott személyes átvétel

Érvényes

3 hónap, 1 év

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondja el a véleményét elsőként: “hajoznijo.hu ajándékutalvány – sétahajózás 2 főre”