hajoznijo.hu augusztus20-300x300

Augusztus 20-i hajózás, tüzijáték a Dunán korlátlan italfogyasztással

14,990 Ft -

A hajoznijo.hu csapata meghív különleges hajóútra, hogy az augusztus 20-i tűzijátékot a legjobb helyről, a Duna közepéről lásd. A jegyár tartalmazza az egész estés programot a korlátlan italfogyasztás (az ajánlatban foglaltak szerint)!
Kiválasztás törlése
Cikkszám: PO-AUG20-. Kategóriák: , , , .

Termékleírás

Élvezze az augusztus 20-i tüzijátékot kényelmesen, távol a parti tömegtől a hajóznijó.hu Fanny hajójának fedélzetén. A hajoznijo.hu ünnepi augusztus 20-i különjáratot indít 2017. augusztus 20-án 19:00 órától körülbelül 22:00 óráig. (A hajózási zárlat esetleges későbbi feloldása esetén nagyjából 1 óra csúszás a program befejezésében lehetséges.)
A tervek szerint az indulást követően egy rövid sétahajó utat teszünk Budapesten, majd horgonyhelyünkre állunk. A horgonyon állva megcsodáljuk az augusztus 20-i tüzijátékot és az ünnepséget. A tűzijátékot követően – a hajózási zárlat feloldása után – megint egy rövid hajókázás következik Budapest esti fényeivel, végül a program zárásaként visszatérünk a kikötőnkbe.


Program:

18:30 -tól beszállás

19:00 – sétahajó Budapesten

20:00 – érkezés a horgonyhelyre és lehorgonyzás

21:00 -tól augusztus 20-i tüzijáték és ünnepség

~22:00 -tól visszahajózás a kikötőbe.

Fiatal és nagyon kedves legénységünk mindent megtesz a kényelmedért és mi már a jegyfoglalások során figyelünk arra, hogy a hajón ne legyetek többen, mint amennyin kényelmesen elférnek. Vendégeink kényelme érdekében ezen a programon maximum 55 jegyet értékesítünk!


Korlátlan italfogyasztás a következő italokból:

ház pezsgője

Fehér, rosé és vörösborok (Ház bora)
Szénsavas és rostos üdítők
Gyümölcslevek
Szóda/ásványvíz

Egyéb italok fogyasztása a hajó itallapja szerint lehetséges.


Édes és sós aprósütemények, teasütemények is ingyenesen elérhetőek a hajó utasterében.

A hajó alapszolgáltatásai: Ingyenes szélessávú internet (FREE-WIFI), nyitott panoráma fedélzet, zárt klimatizált panorámaablakos fedélzet, BÁR. Itallapunkat itt láthatja: ITALLAP

A Portum Lines Hajózási Kft. „2017. augusztus 20, Tüzijáték” különleges sétahajó járatára szóló jegyek megvásárolható itt (bankkártyával, átutalással, Szép Kártyával).

A járat indulási/érkezési helye: Budapest XIII kerület, Szent István park kikötő.

Megközelítés:

Autóval:
– a pesti, Carl Lutz rakpart, Szent István park. A parkolás 18 óra után és hétvégén ingyenes.
Tömegközlekedés:
– 75, 76 -os troli Szent István park megállójától 6 perc séta
– BuBi Szent István parki dokkolójától 6 perc séta
– 15, 115 -ös busz Victor Hugo u. megállójától 8 perc séta
– M3 metró Lehel téri megállótól 10 perc séta
– 2, 4-6 villamos Jászai Mari téri megállójától 12 perc séta
Menetrend: bkk.hu/menetrend

A Portum Lines Hajózási Kft. „2017. augusztus 20, Tüzijáték” járatára szóló jegyek vásárlói választhatnak bankkártyás, előre utalás illetve Szép kártyás fizetési módok között. A bankkártya adatait a bankján kívül senki sem látja. Ennél a fizetési módnál a tranzakciót végző Barion fizetési szolgáltató oldalára irányítjuk át ahol a fizetést elvégezheti. A sikeres fizetést követően a jegyet automatikusan kapja emailen. A kinyomtatott jegyet hozza magával. Előre utalás esetében a foglalást követően az bankszámlánkra kell utalnia a visszaigazolás szerinti összeget legalább két nappal az utazás megkezdését megelőzően.

A hajó pontosan indul és nem áll módunkban várni. Kérjük, hogy az utazás megkezdése előtt 15 perccel legyetek a kikötőben!

A hajoznijo.hu erre az útra különleges jegyfeltételeket léptet életbe: a program hozzávetőleges és a vásárló elfogadja, hogy a program, útvonal eltérhet a hatósági szabályozások miatt. A tervezett horgonyhely a Margit híd feletti szakasz, azonban ez is (mint minden más is) változhat az ilyen eseményeken életbe lépő különleges hatósági előírások miatt. Továbbá a program akár jelentősen hosszabb is lehet, mert a hatóságok a tűzijáték után meghosszabbíthatják a részleges vagy teljes hajózási tilalmakat, és így a program akár 23:00 óráig is eltarthat. A jegy nem visszaváltható, nem foglalható át és nem módosítható. A hajójáraton a hajoznijo.hu általános szabályaitól eltérően a jegyvásárlás minden résztvevő számára – életkortól függetlenül – kötelező. A hajó rendelkezik nyitott és zárt fedélzettel, ültetési rend nincsen, a jegyvásárló elfogadja, hogy érkezésétől függően ülőhely esetleg már csak a zárt fedélzeten lesz.


A jegyár tartalmazza:
egész estés hajós program Budapest belvárosában.
Édes és sós teasütemények
Korlátlan italfogyasztás az ajánlat szerint
Jegyfeltételek:
A jegyár egy főre szól. A jegyvisszaváltási, lemondási, átfoglalási feltételeket az ÁSZF tartalmazza. A hajón 14 év alattiak egyedül nem utazhatnak. A hajó leírását itt találja. Cégünk bemutatkozását itt találja. A hajón bár üzemel. A hajónkon tilos a máshonnan vásárolt ételeket és italokat fogyasztani. Csoportos foglaláshoz (20 fő felett) kedvezményeinkről érdeklődjön emailen.

További információk

Utazás Dátuma

2016-08-20 18:30, 2017-08-20 19:00

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondja el a véleményét elsőként: “Augusztus 20-i hajózás, tüzijáték a Dunán korlátlan italfogyasztással”