Akció!
hajoznijo.hu meglep300

Ajándékozzon 2 órás hajós meglepetés bulit!

88,900 Ft 79,000 Ft

Spórolni szeretne a hajóbérlés árán? Mi partnerek vagyunk ebben! A 200 fős rendezvényhajónk most 10% kedvezménnyel bérelhető! Az ár két órára szól!

Cikkszám: PO-V-001. Kategóriák: , .

Termékleírás

hajoznijo.hu szepkartyauj-e1405690012367  Szeretne igazán meglepni barátját, családtagját? Igazán különleges alkalmat teremtene a szülinapjára, legény/leány búcsújához, vagy bármilyen különleges eseményhez? Vegye meg neki ezt a vouchert, amely 2 órás budapesti hajóbérlésre jogosítja fel, és még hozhat 199 embert! Az ár két órás útra vonatkozik!

Különlegese meglepetést szeretne valakinek? Bérelje ki a 200 fős hajónkat, jöjjön 1 órával korábban a vendégekkel és készüljenek fel a partyra. Közben megbízható cinkostársakkal csalja a velünk egyeztetett belvárosi kikötőbe a gyanútlan ünnepeltetett és lepjük meg együtt! Ne feledje levideózni az eseményt, mert azt a meglepett arcát érdemes majd sokszor visszanézni! Ha más elképzelése van, velünk biztosan meg tudja valósítani. Nem csak hajósok, hanem kreatív szakemberek is dolgoznak nálunk, akik örömmel segítenek megtervezni a meglepetést. A Deák Ferenc hajó bérleti listaáraiból most 10% százalékos kedvezményt adunk. Érdeklődjön telefonon vagy emailen, hogy az Ön által elképzelt időpont szabad-e, majd vásárolja meg a voucherét itt, online, akár kártyás fizetéssel!

Az ajánlatunk részletezése:

– A Deák Ferenc rendezvényhajó két órás bérleti díja 70 000 Ft+Áfa helyett 63 000 Ft + ÁFA , amennyiben a bérlet kezdete és vége a Duna budapesti szakaszán van; Az akció visszavonásig tart!

– A hajó legénységét, üzemanyagát, stb.;

– A hajón lévő bár üzemeltetetését, annak személyzetével együtt.

– A kikötői díjakat a következő kikötök esetében: Budapest DRÁVA Utcai kikötő


Általános Szerződési Feltételek

A voucher nem visszaváltható és fel kell használni a vásárlástól számítva 1 hónapon belül. Az akciós ár nem vonatkozik az állami ünnepi napokra. A hajón 14 év alattiak egyedül nem utazhatnak. A Portum Lines Kft. járatain – amennyiben az adott utazásnál más feltételek nincsenek feltüntetve – a 3 év alatti gyerekek felnőtt kíséretében (egy gyerek egy felnőtt társaságában) ingyen utaznak. A hajó leírását itt találja. Cégünk bemutatkozását itt találja. A hajón bár üzemel. A hajónkon tilos a máshonnan vásárolt alkoholos italokat fogyasztani.

DEÁK FERENC HAJÓ bemutatása

Invalid Displayed Gallery

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondja el a véleményét elsőként: “Ajándékozzon 2 órás hajós meglepetés bulit!”