Akció!
hajoznijo.hu IMG_5007b-300x300

Legyen Ön is kapitány!

29,000 Ft 19,900 Ft

Valósítsa meg gyerekkori álmát és próbálja ki magát egy személyszállító hajó kapitányaként! Kóstoljon bele a navigáció, gépkezelés és hajóvezetés örömeibe a 35 méteres 200 fős személyszállító hajónk fedélzetén! Ön nem erről álmodott? A kapitány-jelölt ezzel a voucherrel magával hozhatja az egész családját!

Cikkszám: PO-KAP-001. Kategóriák: , .

Termékleírás

 

“Legyen Ön is kapitány!” néven Magyarországon egyedülálló programot dolgoztunk ki Önöknek, akik szeretnének belekóstolni a hajósok életébe! A program során alapismereteket szerezhetnek a hajós folyami navigációról, a gépekről és a hajóvezetésről. Valahol el kell kezdeni, ezért érkezéskor még csak matróz-jelölként köszöntjük. Az út végén azonban már elégedetten a hordhatja a kapitányi sapkát. A 2,5 órás program során először alapismeretekkel látjuk el a hajózásról egy könnyed „tantermi” óra keretében, csak nálunk a tanterem egy 35 méteres hajó. Ezt követően bemutatjuk a hajót, és örömest megengedjük Önnek, hogy tetszés szerint összekenje magát a gépházban miközben együtt elvégezzük az indulás előtti karbantartást és ellenőrzéseket. Utána kihajózunk, és menetközben tovább folytatódik a gyorsképzés, amely során a kormányt is megragadhatja.

A programon a hajoznijo.hu flottaparancsnoka (tengerészkapitány, hajósoktató) próbálja jobb belátásra bírni Önöket, hogy ne szeressenek bele még jobban a hajózásba. A Deák Ferenc hajó legénysége biztosítja a jó hangulatot és a biztonságos hátteret, ha Ön még bizonytalan lenne kapitányi teendőit illetően.

hajoznijo.hu gyuru_red_100  TIPP! Az ár nem egy főre, hanem egy teljes családra vonatkozik! A voucherrel magával hozhatja a családját is, akik miközben Ön nehéz kapitányi teendőit végzi, ők napozhatnak a hajó fedélzetén és csodálhatják az Ön hajós tehetségét.

A Portum Lines Hajózási Kft. „Legyen Ön is Kapitány” voucherre megvásárolható bankkártyával, átutalással, helyszíni fizetés Szép Kártyával.

Program    
hajoznijo.hu rakzold100  9:40-10:00 Érkezés
hajoznijo.hu rakzold100  10:00 Matróz oktatás, vészhelyzeti gyakorlatok.
hajoznijo.hu rakzold100  10:30 Hajó műszaki ismeretei és hajó felkészítése indulásra
hajoznijo.hu rakzold100  10:45 Indulás manőver, kihajózás
hajoznijo.hu rakzold100  11:45 Visszahajózás, kikötés
hajoznijo.hu rakzold100  12:00 Program befejezése

Választható időpontok:

  KÉRDEZZEN szombaton 10:00 órakor

A járatok indulási helye: Budapest, Dráva utcai kikötő:

Megközelítés:
autóval a Dráva utcáról lehajtva, a gyalogos átkelő hely után rögtön a rakparton. A parkolás hétköznap 18 óra után és hétvégén ingyenes.
Tömegközlekedés:
– 75 -ös trolibusz (Jászai tér-Puskás Ferenc Stadion) Vág utcai megállójától 5 perc séta
– 75-ös trolibusz (Jászai tér-Puskás Ferenc Stadion) Dráva utcai megállójától 5 perc séta
– 79-ös trolibusz (Keleti pu.-Kárpát utca) Dráva utcai megállójától 5 perc séta
– 15-ös busz (Gyöngyösi utca-Boráros tér) Dráva utcai megállójától 5 perc séta
– 115-ös busz (Árpád híd-Boráros tér) Dráva utcai megállójától 5 perc séta
– M3 metró Dózsa György úti megállójától 10 perc séta

 

Tudnivalók: A voucher megvásárlását követően be kell jelentkeznie a kívánt időpontra! A program jellege miatt egy időpontra csak maximum 10 kapitány jelölt jelentkezését fogadjuk el. Figyelem! Ez nem hivatalos hajózási képzés, hanem csak bemutató program a hajózás iránt érdeklődőknek.

Amennyiben hivatalos kedvtelési vagy hivatásos tanfolyamon szeretné részt venni, érdeklődjön itt: Kalmár hajósiskola. Akció! A Voucher megvásárlásával Ön 10% kedvezmény kupont kap a Kalmár hajósiskola kedvtelési hajóstanfolyamaihoz!

Jegyfeltételek:

A voucher egy fő programon való részvételét biztosítja, azonban magával hozhatja a családját. A voucher nem visszaváltható és fel kell használni a vásárlástól számítva 1 hónapon belül. A hajón 14 év alattiak egyedül nem utazhatnak. A Portum Lines Kft. járatain – amennyiben az adott utazásnál más feltételek nincsenek feltüntetve – a 3 év alatti gyerekek felnőtt kíséretében (egy gyerek egy felnőtt társaságában) ingyen utaznak. A hajó leírását itt találja. Cégünk bemutatkozását itt találja. A hajón bár üzemel. A hajónkon tilos a máshonnan vásárolt alkoholos italokat fogyasztani.

 

 

További információk

Dátum

2013. augusztus 2. 10:00, 2013. augusztus 23. 10:00

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondja el a véleményét elsőként: “Legyen Ön is kapitány!”