hajoznijo.hu valentin600_2016-300x300

Valentin napi sétahajó 2 főre

13,490 Ft

Hozd el kedvesedet egy csodálatos Valentin napi hajózásra. A körülbelül 70 perces hajózás alatt garantált a romantika és biztos, hogy csak ketten fogtok ülni egy asztalnál. A többi pedig már csak rajtatok múlik :-). Az árban benne foglaltatik egy üveg pezsgő és két sütemény is! A hajó fűtött! A jegyár 2 főre szól!  Ha nem valentin napi hajózást keresel, nézd meg a többi járatunk időpontját is!
A dátum kiválásztása után nem jelenik meg a jegyek száma és kosár gomb? Frissítse az oldalt (pl. F5 billentyű megnyomásával)
Kiválasztás törlése
Cikkszám: PO-VAL-. Kategóriák: , , .

Termékleírás

Lepd meg a kedvesedet egy igazán különleges Valentin nappal és hozd el a hajoznijo.hu Valentin napi sétahajózására. Több időpont közül választhatsz és ezekre a járatokra csak páros jegyeket adunk! Biztos lehetsz benne, hogy saját asztalotok lesz és a hajó egyáltalán nem lesz zsúfolt mert ezekre az utakra a hajó kapacitásának a töredéket adjuk ki, hogy csak egymásra és gyönyörű hajóútra tudjatok figyelni!

A 70 perces sétahajózás a XIII. kerületi (Szent István park) kikötőnkből indul, és végignézhetitek Budapest főbb látnivalóit, a Margit hídtól egészen a Nemzeti Színházig (és MÜPA). A két főre szóló jegyárban benne foglaltatik egy üveg pezsgő, két szelet torta. Csak kétszemélyes asztalok ezen a napon!

A hajó alapszolgáltatásai: Ingyenes szélessávú internet (FREE-WIFI), nyitott panoráma fedélzet, zárt szabad levegős/fűtött panorámaablakos fedélzet, BÁR. Itallapunkat itt láthatja: ITALLAP

A Portum Lines Hajózási Kft. „Valentin napi sétahajó” járata megvásárolható itt (bankkártyával, átutalással, Szép Kártyával).

A járatok indulási-érkezési helye: Budapest XIII kerület, Szent István park kikötő.

Megközelítés:
– autóval a pesti, Carl Lutz rakpart, Szent István park. A parkolás 18 óra után és hétvégén ingyenes.

Tömegközlekedés:
– 75, 76 -os troli Szent István park megállójától 4 perc séta
– BuBi Szent István parki dokkolójától 4 perc séta
– 15, 115 -ös busz Victor Hugo u. megállójától 6 perc séta
– M3 metró Lehel téri megállótól 12 perc séta
– 2, 4-6 villamos Jászai Mari téri megállójától 12 perc séta
Menetrend: bkk.hu/menetrend

A vásárlók választhatnak bankkártyás, PayPal, előre utalás, illetve Szép kártyás fizetési módok között. A bankkártya illetve PayPal adatait a bankján kívül senki sem látja. Ennél a fizetési módnál a tranzakciót végző Barion fizetési szolgáltató vagy PayPal fizetési szolgáltató oldalára irányítjuk át ahol a fizetést elvégezheti. A sikeres fizetést követően a jegyet automatikusan kapja emailen. A kinyomtatott jegyet hozza magával. Előre utalás esetében a foglalást követően az bankszámlánkra kell utalnia a visszaigazolás szerinti összeget legfeljebb egy munkanappal a megrendelést követően.

A hajó pontosan indul és nem áll módunkban várni. Kérjük, hogy az utazás megkezdése előtt 15 perccel legyenek a kikötőben!

A jegyár tartalmazza:
70 perces Valentin napi sétahajó Budapest belvárosában.
Egy üveg pezsgő 2 fő részére
Két szelet sütemény, 2 fő részére
Jegyfeltételek:
A “Valentin napi sétahajó” jegyár két főre szól. A jegyvisszaváltási, lemondási, átfoglalási feltételeket az ÁSZF tartalmazza. A hajón 14 év alattiak egyedül nem utazhatnak. A Portum Lines Kft. járatain – amennyiben az adott utazásnál más feltételek nincsenek feltüntetve – a 3 év alatti gyerekek felnőtt kíséretében (egy gyerek egy felnőtt jegyhez, felnőtt társaságában) ingyen utaznak (szolgáltatások nem beleértendőek). Kupon nem érvényesíthető erre az útra. A hajó leírását itt találja. Cégünk bemutatkozását itt találja. A hajón bár üzemel. A hajónkon tilos a máshonnan vásárolt italokat fogyasztani. Csoportos foglalás ezen a járaton nem lehetséges.

További információk

Utazás Dátuma

2017-02-14 17:20, 2017-02-14 20:30, 2018-02-14 17:00, 2018-02-14 18:15, 2018-02-14 19:30, 2018-02-14 20:45,

Vélemények

Még nincsenek értékelések.

Mondja el a véleményét elsőként: “Valentin napi sétahajó 2 főre”