Egy órás sétahajózás üdvözlőitallal

Budapesti sétahajózás

  • WiFi
  • üdvözlőitallal
  • panoráma
  • kikapcsolódáshoz
  • biztonságos
  • BÁR a fedélzeten

Főbb jellemzők

Nem tartalmazza

  • A bárban további italok és snack vásárolható (új lapon nyílik meg)

Budapesti sétahajó utak. Sétahajózás Budapesten. Sétahajó járatok Budapesten. Városnéző hajó. Hajókázás a Dunán. A hajoznijo.hu csapata meghív egy hangulatos budapesti sétahajózásra egy pohár üdvözlőitallal! Ha az idő megköveteli úgy a hajó fűtött! Legénységünk már a beszállásnál egy itallal vár, ami benne van a jegyárban!

Budapest csodálatos napközben is, de igazi szépségét talán éjszaka mutatja meg.


Gyönyörködj a kivilágított Budapesten egy hajóút során. Üdvözlőitallal várunk, ami szezonális (télen forraltbor). Élvezd a felejthetetlen látványt készíts fényképeket és oszd meg az ingyen WI-FI-n.A italodat kortyolgatva végigcsodálhatod a Dunáról a kivilágított hidakat, a Parlamentet, a Budai Várat, a megújult Várkertet, a Vigadót, és mindent ami a Margit híd és a Petőfi híd között van. Fiatal és nagyon kedves legénységünk mindent megtesz a kényelmedért és mi már a jegyfoglalások során figyelünk arra, hogy a hajón ne legyetek többen, mint amennyien kényelmesen elfértek. Egyéb tudnivalók, gyakori kérdések a hajóútról… (új lapon nyílik meg)

*Kérjük vedd figyelembe, hogy a foglalás harmadik félen keresztül, a Fareharbor szolgáltatásait használva történik, amely e tevékenységéért díjat számol fel. A díj a foglaláskor külön látható.

Rólunk mondták

Nekünk nagyon tetszett. Érdemes előtte napközben körbe járni a várost, informálódni arról hogy pontosan mit is lát majd az ember az esti túrán. Nincs idegenvezetés, de itt igazából a látvány a lenyűgöző. Für uns echt gut gefallen. Es ist nicht verkehrt vorher tagsüber die Stadt nachschauen und ein bisschen informieren was lag genau auf dem Ufer Straße (Sehenswürdigkeiten). Bei dem Rundfahrt gibt’s keine Fremdenführung aber die Ausblick einfach wunderschön.

Getyourguide, 2023. Nov.
write a new Tripadvisor review on Portum Lines
hajoznijo FB page
  • Dock42 port
Foglalok