Kapcsolat – jegykezelés

Az alábbi űrlapon jelezheted kéréseid, igényeid esetleges törlési szándékodat foglalásoddal kapcsolatban.
Mielőtt kérésed elküldenéd, kérjük tekintsd át a foglalással és az úttal kapcsolatosan elhangzott Gyakori Kérdéseket és Válaszokat

parkolás

Parkolás a rakparton, a hajó előtt lehetséges. Természetesen a szabad helyeket nem tudjuk garantálni. Mivel ez a hely az utca, így közparkolási rendszer érvényes, ahogyan Budapest más részein is. A díjakat az adott zónának megfelelően feltüntették. A parkolás hétvégén jellemzően ingyenes.

lekéstem a hajót

Ha lekésted a hajót – vagy más indulási időpontot szeretnél (azonos vagy a következő napon)-, úgy jószándékunk jeleként engedélyezzük, hogy 7 euró / fő (2800Ft) díjért az eredeti voucheren szereplő napon és az azt követő napon valamelyik hajóúton részt vehess. Regisztráció vagy egyéb teendő nem szükséges, mindössze meg kell jelenned az indulás előtt és a helyszínen, a hajón kell rendezned a díjat.
Az indulási időpontok hétfő-csütörtök valamint péntek-vasárnap között eltérőek, ellenőrizd a jellemző téli (nov. 1. – márc. 31.) indulási időpontok VAGY a jellemző nyári (ápr. 1. – okt. 31.) indulási időpontok oldalon (új lapon nyílik meg).
A voucher a meg nem jelenéseddel egyidejűleg (“no show”) felhasználtá válik amennyiben a hajójárat elindult.

Foglalhatok asztalt?

Erre nincs lehetőség, az asztalok/helyek elfoglalása érkezési sorrendben történik, a helyet tetszés szerint bárki elfoglalja. Az elfoglalt helyed természetesen menet közben is megváltoztathatod.

Nem találom a kikötőt

A kikötőnk a XIII. kerület Szent István parknál található, Dock 42, sétahajó járataink innen indulnak továbbá ide is érkeznek.. A Dock 42 kikötő helyét online térképszolgáltatással gyorsan és egyszerűen megtalálhatod.

Kikötőn elérhető szinte az összes nagyobb online térképen:

A kikötő megközelíthető

– tömegközlekedéssel: 75, 76 -os troli Szent István park megálló, 15, 115 -ös busz Victor Hugo u. megálló, M3 metró Lehel téri megálló, 2, 4-6 villamos Jászai Mari téri megálló, BuBi Szent István parki dokkoló. Menetrendet a BKK oldalán találod.

– gépjárművel a parkolás a rakparton lehetséges

– taxival, amennyiben taxit használnál kérjük olvasd el cikkünket a taxis átverésekről és a javasolt taxiszolgáltatóról

Javasoljuk, hogy használd telefonod térképalkalmazását és annak segítségével navigálj a kikötőhöz. Szinte mindegyik online applikáció hibátlanul a kikötőhöz vezet. Ha nem akarsz adatforgalmat generálni, arra is létezik megoldás, például a Maps.Me.

Cseveghetsz Telegram botunkkal, Annával is t.me/portum_bot, aki szintén szívesen elüldi a kikötő helyszínét, odavezet vagy akár a kikötőtől a távolságod is megmondja.

Kell vinnem a jegyet az utazáshoz? Névre szólnak a jegyek?

Az utasokat a jegy alapján azonosítjuk, így az utazáshoz a jegyet be kell mutatni, de szeretjük a fákat, így a bemutatás akár telefonon vagy táblagépen is tökéletes.
Viszont azonosítókat nem kérünk, mindössze a jegyek számát és típusát ellenőrizzük. Így az érvényes jegyet felmutató első személy utazhat.

vagy részletesebb GyIK-ek itt

    write a new Tripadvisor review on Portum Lines
    hajoznijo FB page
    • Dock42 port
    Foglalok