Kapcsolat – jegykezelés

Az alábbi űrlapon jelezheted kéréseid, igényeid esetleges törlési szándékodat foglalásoddal kapcsolatban.
Mielőtt kérésed elküldenéd, kérjük tekintsd át a foglalással és az úttal kapcsolatosan elhangzott Gyakori Kérdéseket és Válaszokat

Nem kaptam meg a jegyem

Minden jóváhagyott foglalásról küldünk jegyet, esetleg nézd meg a spam (levélszemét) mappádat is. Ha nem kaptad meg a jegyet, úgy foglalást valamilyen okból nem tudtuk jóváhagyni, melyről e-mailt küldtünk.
GMAIL postafiókok esetében a levélszemét mappán túl nézd meg a Közösségi, Promóciós ajánlatok, stb. füleket is. Foglalásával kapcsolatos kérdéseid kérjük a kapcsolat formanyomtatvánnyal jelezd, telefonon nem tudunk felvilágosítást adni a jegyeivel kapcsolatban.

Mikor érkezzek?

Javasoljuk, hogy a hajó indulása előtt 10-15 perccel légy a kikötőnél. Természetesen érkezhetsz később is, azonban javasoljuk, hogy legkésőbb a hajó indulása előtt 5 perccel szállj be. A beszállítás jellemzően a hajó indulása előtt 15 perccel kezdődik, amennyiben lehetséges. Kérjük, ne érkezz órákkal korábban, nem lesz lehetőséged a hajón várakozni akkor sem, ha a kikötőben lennél. A hatályos szabályok ezt nem teszik lehetővé és az utak között a hajót is ki kell takarítani. A beszállás megkezdésére csak a kapitány adhat engedélyt.

Lekéstem a hajót

Ha lekésted a hajót, úgy jószándékunk jeleként engedélyezzük, hogy 5 euró / fő díjért az eredeti voucheren szereplő napon és az azt követő napon valamelyik hajóúton részt vehess. A díjat a hajón kell megfizetned, a voucher a meg nem jelenéseddel egyidejűleg (“no show”) felhasználtá válik amennyiben a hajójárat elindult.

Csoporttal mennénk, kaphatunk csoportos jegyet?

Természetesen, csoportok részére tudunk csoportos jegyet biztosítani, feltéve, hogy a csoport létszáma a 20 főt eléri. A részletekért kérjük lépj velünk kapcsolatba.

Milyen időpontok vannak? Nem látom az időpontokat.

Az adott termékek elérhető időpontjait a kívánt napra történő kattintás után látod a foglaltsággal (még elérhető szabad helyek száma) együtt. Ha az adott napot már nem tudod kiválasztani, akkor az elérhető helyek sajnos elfogytak.

vagy részletesebb GyIK-ek itt


    hajoznijo FB page
    • Dock42 port
    Foglalok