Hajóbérlés Budapest – MS Klára 2 órában

privát hajóbérlés Budapesten

  • WiFi
  • privát sétahajózás
  • BÁR a fedélzeten

Főbb jellemzők

Nem tartalmaz

Béreld ki a 40 fős KLÁRA hajónkat magadnak és annak akit szeretnél: romantikus exkluzív utat kettőtöknek, családi vagy baráti esemény, legény vagy lánybúcsú, városnézés kislétszámú csoportoknak. Rendeld meg itt, vagy nézd meg a különleges csomagjainkat. Hajóbérlés 40 főig EGY órára. Te döntöd el, hogy mikor és hová megyünk. A Te hajód, a Te társaságod. Romantikus kettőtöknek vagy buli harminc főig. Ideális legény- lánybúcsúra. Ideális családi eseményeknek. Ideális lánykéréshez.

Ezzel a termékkel bérbe veszed az MS Klára hajót egy órára.

  • Kapacitás: Max 40 fő, ebből legénység: 2 fő
  • Termek: 1 terem (fűtés/szabad levegős), kb. 40m2
  • Nyitott fedélzetek: 2 fedélzet (orrkiülős és hátsó fedélzet)

Méretek (HXSz): 15 x 4 méter Felszerelés: bár, hangosítás, zene, 220 V, FREE WI-FI, fűtés, öltöző, átrendezhető termek, átrendezhető fedélzetek, speciális világítás. A KLÁRA hajó maximum 40 fő befogadására alkalmas rendezvényhajó.A hajó egy zárt hűthető-fűthető főfedélzettel, két terasszal rendelkezik. A hajón természetesen 220 voltos rendszer működik és korlátlan számban tudunk biztosítani csatlakozásokat laptopokhoz, egyéb eszközökhöz. A hajó kiválóan alkalmas legénybúcsú- lánybúcsú és egyéb partikhoz, a legmodernebb ledes fénytechnológia, lézerek, stb kerültek beépítésre.Igény esetén vetítővel, vetítővászonnal látjuk el a hajó alsó fedélzetét. A hajón teljesen kiépített hangosítás található, rádiós mikrofonnal, bármilyen eszközt befogadó erősítővel.

*Kérjük vedd figyelembe, hogy a foglalás harmadik félen keresztül, a Fareharbor szolgáltatásait használva történik, amely e tevékenységéért díjat számol fel. A díj a foglaláskor külön látható.

Rólunk mondták

Nekünk nagyon tetszett. Érdemes előtte napközben körbe járni a várost, informálódni arról hogy pontosan mit is lát majd az ember az esti túrán. Nincs idegenvezetés, de itt igazából a látvány a lenyűgöző. Für uns echt gut gefallen. Es ist nicht verkehrt vorher tagsüber die Stadt nachschauen und ein bisschen informieren was lag genau auf dem Ufer Straße (Sehenswürdigkeiten). Bei dem Rundfahrt gibt’s keine Fremdenführung aber die Ausblick einfach wunderschön.

Getyourguide, 2023. Nov.
write a new Tripadvisor review on Portum Lines
hajoznijo FB page
  • Dock42 port
Foglalok