Használj közösségi járműmegosztást

Budapesten immár rengeteg járműmegosztó szolgáltatás működik, tartózkodásod alatt használj közösségi járműmegosztást te is!

Talán az egyik legkönyebben és kényelmesen felhasználható eszköz a kerékpár, jót tesz a pénztárcádnak és az alacsonyabb sebesség több időt hagy a látványra. Egyidejűleg könyebbé teszi, hogy pihenőt tarts és beülj egy kávéra vagy üdítőre menet közben:

  • 2021-ben megújult a Mol Bubi, Budapest közösségi kerékpárszolgáltatása. 500 forintos (1.5 EUR) havi díjért annyiszor használod a bicikliket, ahányszor csak akarod, feltéve, hogy egy használat nem lépi túl a 30 percet. Apróbb kényelmetlenség, hogy a kerékpárokat jelenleg csak a szigeteken rakhatod le és veheted föl. Részletek a Mol Bubi kerékpárokról
  • Donkey Republic is kínál kerékpármegosztási szolgáltatást Budapesten, 500 forintos (1.5 EUR) díjért 24 órára használhatod a kerékpárjukat. Továbbá ezeket a bicikliket nem kell szigeteken hagynod, így nagyjából bárhol leteheted. More info on Donkey Republic bikes

Ha nem rajongsz a kerékpárokért, de nincs bajod a két kerékkel, akkor választhatsz

Ha nem bírod a kétkerekűeket, akkor természetesen bérelhetsz autót is a Budapesten működő 3 autómegosztótól:

Hétvégenként jellemzően nosztalgiajáratok is elérhetőek, amely egy jó lehetőség némi különleges budapesti városnézésre relatíve alacsony áron.

A fenti szolgáltatások között nincs preferenciák, egyiket sem társaságunk nyújtja és egyikkel sem állunk üzleti kapcsolatban, mindössze iránymutatással szeretnénk megkönnyíteni budapesti tartózkodásod.

write a new Tripadvisor review on Portum Lines
hajoznijo FB page
  • Dock42 port
Foglalok