B2B hajózási szolgáltatások

professzionális B2B szolgáltatások utazásszervezőknek

A Portum Lines B2B hajózási szolgáltatásokat utazási irodák, utazásszervezők, hotelek vehetik igénybe. B2B partnerként Ön keretszerződés keretében kedvező feltételekkel és speciális igényekkel veheti bérbe a hajóinkat vagy viszonteladóként jegyeket adhat el a járatainkra. B2B partnerként különleges hozzáférést kap az online foglalási rendszerünkhöz amely keretében hajót bérelhet, jegyeket adhat el, kezelheti a foglalásait, pénzügyeket.

Mitől több a Portum Lines B2B hajózási szolgáltatás?

 • A szolgáltatási, ital- és árlistánk a belföldi piachoz készült, ugyanezeket az árakat alkalmazzuk külföldi megrendelőknél is.
 • Igyekszünk magunktól odafigyelni a megrendelők sajátos igényeire. Nálunk teljesen természetes, hogy például egy indiai csoport részére massala chai-al készülünk akkor is, ha nem kértek külön.
 • Ha módunkban áll, a vendégek nyelvét beszélő személyzetet állítunk be, ez leginkább az közép-kelet európai vendégek esetében tudjuk megvalósítani.
 • Rugalmasak vagyunk. Igény esetén speciális itallapokat és árakat állítunk össze.
 • Gyorsan és könnyen változtatunk egy már futó projecten is

Milyen B2B ajánlataik vannak?

A B2B partnereinkek alapvetően az alábbi ajánlataink vannak:
1. Hajóbérlés, speciális, mennyiségi kedvezményekkel és feltételekkel. B2B ajánlataink csak utazási ügynökségek, idegenvezetők, szállodák és olyan, főleg a turizmusban érdekelt vállalkozások számára szól, akik rendszeresen és gyakran együttműködni a Portum Lines-al.
2. Jegyek viszonteladása (jutalék alapon). Ha ilyen tevékenységgel foglalkozik vagy szállodát, szálláshelyet üzemeltethet, vagy esetleg utazási irodát, akkor lépjen velünk kapcsolatba a sétahajó járataink viszonteladásával kapcsolatban. Hozzáférést biztosítunk a foglalási rendszerhez, amennyiben weboldallal rendelkezik, úgy az eladások megsokszorozhatóak.

Mi a legjobb ajánlatuk?

A legjobb ajánlatunk egyedi és személyre szabott. A jó üzlet előfeltétele, hogy mindkét fél elégedett legyen, így elképzelhető, hogy adott esetben mégsem tudunk együttműködni.

Csoporttal mennénk, kaphatunk csoportos jegyet?

Természetesen, csoportok részére tudunk csoportos jegyet biztosítani, feltéve, hogy a csoport létszáma a 20 főt eléri. A részletekért kérjük lépj velünk kapcsolatba.  write a new Tripadvisor review on Portum Lines
  hajoznijo FB page
  • Dock42 port
  Foglalok