A blogról

Tájékoztatás a 2019. május 19-ei hajós balesettel kapcsolatosan

FRISSÍTÉS: 2019 JÚN. 3. 12:00 CET – néhány hajójárat törlésre kerülhet, de amennyire lehetséges fenntartjuk rendszeres hajójáratainkat. Szokásos hajóútvonalunkat a baleset érinti, ezért a jelenlegi útvonal hosszabb továbbá a hatósági intézkedések miatt, az út ideje jelentősen (akár 50-100%/-al is) több időt vesz igénybe. Ezért érkezés időpontjára becslést nem tudunk adni, a hajójáratok között késések (akár jelentős) is előfordulhat. Kérjük tartsa az eredeti indulási időpontot és várja a kikötőben a hajó megérkezését.
Hajóink a balesetben semmilyen módon nem érintettek, működésünk során a biztonságot mindig elsődleges szempontként kezeljük.

FRISSÍTÉS: 2019 JÚN. 1. 8:30 CET – néhány hajójárat törlésre kerül, megkíséreljük szolgáltatásaink helyreállítását. Szokásos hajóútvonalunkat a baleset érinti, ezért a jelenlegi útvonal hosszabb továbbá a hatósági intézkedések miatt, az út ideje jelentősen (akár 50-100%/-al is) több időt vesz igénybe. Ezért érkezés időpontjára becslést nem tudunk adni, a hajójáratok között késések (akár jelentős) is előfordulhat.
Hajóink a balesetben semmilyen módon nem érintettek, működésünk során a biztonságot mindig elsődleges szempontként kezeljük.

FRISSÍTÉS: 2019 MÁJ. 31. 16:00 CET – minden hajójárat törölve. Szokásos hajóútvonalunkat a baleset érinti, így hajójáratainkat a mai nap töröljük. Minden jeggyel rendelkező utasunk megfelelő visszatérítést kap.

FRISSÍTÉS: 2019 MÁJ. 30. 13:00 CET – minden hajójárat törölve. Szokásos hajóútvonalunkat a baleset érinti, így hajójáratainkat a mai nap töröljük. Minden jeggyel rendelkező utasunk megfelelő visszatérítést kap.

Sok megkeresést kaptunk a 2019. május 29-én történt hajós balesettel kapcsolatosan. Minden utasunk biztonságban volt, hajóinkat a baleset semmilyen módon nem érintette!
A Hableány sétahajó, melyet egy másik társaság üzemeltet összeütközött egy szállodahajóval, majd ezt követően elsüllyedt. A hatóságok azonnal megkezdték a mentési munkálatokat, melyeket jelenleg is folytatnak.
A rendelkezésre álló információk alapján az összeütközésben az időjárás nem játszott szerepet.
Az érintett családok vesztesége mély szomorúsággal érint bennünket, részvétünk valamennyi érintett hozzátartozónak ebben a nehéz időszakban.
A mentőcsapatok május 30-án hajnalban találták meg az elsüllyedt hajót a Margit hídtól mindössze 20 méterre. A roncs elhelyezkedése a szokásos hajózási útvonalat érinti.
Nem rendelkezünk információval arról, hogy a roncs kiemelése mikor történik, utasainkat az esetleges járattörlésről megfelelő időben és módon értesítjük.

write a new Tripadvisor review on Portum Lines
hajoznijo FB page
  • Dock42 port
Foglalok